18 Aralık 2012 Salı

0 22 - 23 Aralık Anadolu Üniversitesi - Açık Akademi Uygulama Yarışması Duyuru


AÇIK AKADEMİ UYGULAMA YARIŞMASI BAŞLIYOR!
Uygulama geliştirme alanındaki başarılarınızı göstermek için size harika bir fırsat!
Uygulamanızı geliştirin, ödüllerden birini kazanan siz olun!

22-23 Aralık tarihlerinde Anadolu Üniversitesi’inde Açık Akademi Uygulama Yarışması kapsamında bir etkinlik düzenliyoruz. Windows 8 uygulama geliştirme konusunda uzmanlardan eğitim alabileceğiniz ve hemen uygulamanızı geliştirmeye başlayacağınız etkinliğe katılımınızı bekliyoruz.
Kayıt olmak için www.acikakademi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca kayıt detaylarını da buradan erişebilirsiniz.
Bu Uygulama Yarışması kapsamında 10 Aralık 2012 – 31 Ocak 2013 tarihlerinde 10 adet Windows 8 uygulama geliştiren herkes Windows 8 cihaz kazanma şansı yakalıyor.
Ayrıca bu süreçte yapacağınız ve en güvendiğiniz uygulamaları seçip gönderirseniz Şubat ayında büyük jürinin yapacağı oylamada büyük ödülü kazanma şansı yakalayabileceksiniz. Bu yarışmanın detayları daha sonra açıklanacaktır.

Tarih: 22-23 Aralık 2012
Yer: Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü Öğrenci Yemekhanesi
Saat: 09:00 – 17:00


Gibi bir duyuru ,etkinlik varmış arkadaşlar.Bu hafta sonu bu etkinliği kaçırmayın derim. Bir çok şehirde yapılacak etkinlik aslında ,Eskişehir ayağı için bilgiler yukarıdaki gibi .Yukarıda belirtilen siteyi ziyaret ederek kayıt olabilirsiniz.Herkesi bekleriz :) Görüşmek üzere...

0 yorum:

Yorum Gönder